Logo

Hudvård

Jag arbetar i möjligaste mån med miljövänliga, ekologiska och naturliga produkter och är återförsäljare av hudvårdsprodukter från italienska
Bema Cosmetici.

Huden är vårt största organ och allt som vi tvättar och smörjer den med, tränger in i kroppen. Du skyddar därför din kropp mot syntetiska ämnen och kemikalier om du använder produkter som är fria från skadliga ämnen.

Bemas produkter är baserade på effektiva, koncentrerade växtekstrakt och rena vegetabiliska oljor. Produkterna är fria från parabener, färgämnen, alkohol och animaliska biprodukter. De är 100% nedbrytningsbara och har inte testats på djur. Förpackningarna är tillverkade av ekologisk icke klorblekt kartong, tryckt med vattenfärg och plastbehållarna är tillverkade av polyeten som är lätta att återvinna. Serien är certifierad av ICEA, det italienska institutet för etisk certifiering och miljöcertifiering.

Produkter

Huden är kroppens största organ och fungerar som ett skydd mot väta, uttorkning, köld och hetta. Den skyddar också de inre organen mot solens strålar, virus och bakterier och nybildas ständigt. Det gäller därför att stötta och inte störa hudens naturliga funktioner.

Bema Bio Viso Antiage är en ekologisk och naturlig hudvårdsserie från italienska Bema Cosmetici, med produkter baserade på effektiva, koncentrerade växtextrakt och rena vegetabiliska eteriska oljor.

Produkterna är fria från parabener,färgämnen, alkohol och animaliska biprodukter. De är 100% biologiskt nedbrytbara och har inte testats på djur. Förpackningarna är tillverkade av ekologisk icke-klorblekt kartong, tryckt med vattenfärg och plastbehållarna är tillverkade av polyeten med hög densitet som är lätt att återvinna. Serien är certifierad av ICEA, det italienska institutet för etisk certifiering och miljöcertifiering.

1
Bema Bio Anti-Age Day Cream, SPF 8, 50ml
Närande dagkrämsomförnyar huden ochhar en djup och effektiv föryngrande verkan. Krämen minskar effekterna av tidigt åldrande samt kompenserar den näringsbrist som mogen hud har.

Hudtyp:
Mogen hud.

Användning:
Applicera krämen över ansikte och hals varje morgon efter rengöring.
2
BemaBio Toning NightCream, 50 ml
Tonande och närande nattkräm som stimulerar hudensvitala funktioner under natten. Krämen minskar ålderstecken såsom fina linjer och rynkor samt gör huden ljusare och klarare och är särskilt utformad för ansiktets känsliga områden samt hals ochdekolletage.
Hudtyp:
Mogen hud.
Användning:
Applicera krämen över ansikte, hals och dekolletagevarje kväll, efter rengöring.
3
BemaBio CleansingMilk/Tonic, 200ml
Uppfräschande rengöringsmjölk som skonsamt tar bort smink och orenheter, samt renar och stärker huden. Den krämiga, mjölkaktiga formulanhar inte något ytaktivt medel utan rengör huden försiktigt utan att förstöra hudens lipidahinna.
Användning:
Skölj ansiktet med vatten, applicera produkten med fingertopparna över hela ansiktet eller fukta en bomulls-eller rengöringspadoch torka varsamt över ansiktet och skölj sedan med vatten. Applicera därefter serum och/eller ansiktskräm.
4
BemaBio LiftingEffectSerum, 30 ml
Fuktgivande serum med lyftande effekt som ger näring och balanserar huden samt stärker hudens naturliga fuktbarriär och minskar rodnad, fjällande och andra besvärande symptom. Serumet reducerar vätskeförlust och ökar fuktnivåni huden. Fina linjer och rynkor suddas ut och huden upplevs fylligare och får mer lyster.
Användning:
Applicera morgon och/eller kväll med uppåtgående rörelser på ansikte och hals. Vänta tills produkten har absorberats och applicera sedan dag-eller nattkräm.
5
BemaBio Toning Fluid för ögon och läppkontur, 30ml
Ekologisk emulsion i en lätt konsistens som tonar huden samt verkar avslappnande. Denna trippeleffektiva antiageproduktverkar lätt vätskedränerande, ger lyster till din hud tack vare en antiskuggeffekt samt har enavslappnandeeffekt vilkenminimerar påsar under ögonen och demimiska linjernarunt läpparna.
Användning:
Applicera morgon och kväll på ordentligt rengjord hud. Klappa in lätt över läppkontur och ögonområde och vänta tills fluiden har absorberats. Fortsätt sedan med dag-eller nattkräm.
6
BemaBio Anti-Age Cream for men, SPF 8, 50 ml
Ansiktskräm för män särskiltframtagen för hud som visar tendens att åldras. Krämens aktiva ämnen har enhög återfuktande och återskapande effekt sombibehåller hudens elasticitet.Krämen ger ett effektivt skydd mot huvudorsaken till åldrande hud, fria radikaler.Produktens har UVA / UVB solskydd, SPF 8.
Hudtyp:
Mogen hud
Användning:
Applicera krämen över ansikte och hals varje morgon, efter rengöring. Massera tills krämen är helt absorberad av huden.
7
Belle Mani Bio -handkräm, 100 ml
Handkräm för torra händer. Den stora mängden av aktiva organiska ämnen skyddar din hud, förhindrar uttorkning och gör huden mjuk och len. Regelbunden användning minskar ålderstecken på händerna.
8
Bema Feet, fotkräm50 ml
Intensivt återfuktande och mjukgörande fotkräm som mjukarupp hård hud och valkar och får huden att kännas smidig.
Kreera web&design Logo